top of page
Massage, deep tissue, bindweefsel, cupping

MASSAGETHERAPIE

Waarom massage?
In de drukte van het moderne leven nemen we vaak niet genoeg tijd voor onszelf. Massage biedt niet alleen fysieke verlichting, maar het is ook een kans om je geest te kalmeren en emotionele spanning los te laten. Massage bevordert de bloedsomloop, stimuleert het lymfesysteem en heeft daardoor positieve invloed op het immuunsysteem. Tijdens de massage maak ik gebruik van verschillende technieken zoals; triggerpoint therapie, yoga massage (thaise massage), (soft) cupping en guasha. Ik werk op spier- en bindweefsel niveau om spanning in het lijf te verminderen.

Ontspanningsmassage
Laat de stress van het dagelijkse leven los met een rustgevende massage die je zintuigen kalmeert en je geest tot rust brengt.

Deep tissue massage
Ik ben gespecialiseerd binnen de massage op het verminderen van pijn. Vaak zorgen nek- schouderklachten of lage rugklachten bijvoorbeeld voor uitstraling richting het hoofd (hoofdpijn), de armen of billen en benen. Deze klachten kunnen erg hinderen in het dagelijks leven en zijn in veel gevallen te verminderen met deep tissue en bindweefsel massage. 

Massage met cupping

Cupping helpt bij het verzachten van strak bindweefsel en stimuleert de bloedsomloop. Vaak geeft cupping de mogelijkheid om dieper in het weefsel te werken en geeft het een gevoel van ruimte en mobiliteit.

Massagetherapie: Mijn praktijk
Massagetherapie: HTML Embed
bottom of page