top of page
Therapeut, massagetherapeut, energetisch therapeut, fysiotherpeut, oefentherapeut

OVER MIJ

"Als oefentherapeut- Mensendieck ben ik gespecialiseerd in het voorkomen en verhelpen van houding- en beweging gerelateerde klachten. De behandeling is gericht op het inzicht krijgen in jouw klachten zodat je begrijpt waar deze vandaan komen en hoe je hier zelf mee aan de slag kunt gaan. 
Daarnaast ben ik opgeleid als slaapoefentherapeut en kan ik je advies en oefeningen geven voor het behandelen van slapeloosheid. 
Als massagetherapeut richt ik mij op pijnbestrijding en het bevorderen van het lichaamsbewustzijn. 
Massage kan toegepast worden als ondersteuning van een oefen therapeutische behandeling of als behandeling op zich waarin gewerkt wordt aan lichaamsgevoel, het verlagen van stres en hypertonie van de spieren en de bloedsomloop en het lymfesysteem worden gestimuleerd.
Alle behandelingen hebben een holistische benadering waarbij gekeken wordt naar de invloed van stres, omgeving, psyche en leefstijl op de klacht. "

* Ik sta ingeschreven in het Kwaliteitsregister Paramedici en werk samen met zorgverzekeraars. Je kunt terecht bij oefen- en slaaptherapie met of zonder verwijzing van een (huis) arts. Bekijk in de polis van je zorgverzekeraar of je verzekerd bent voor paramedische behandeling. 

Over mij: Mijn praktijk
Over mij: HTML Embed
bottom of page